WAPPIES krijgen weer gelijk

 WAPPIES, ja je weet wel die mensen die niet in corona geloven of in ieder geval zo verstandig zijn om niet in de maatregelen te geloven. Elke keer voorspellen ze dat er dingen gaan gebeuren en iedereen verklaart hen voor gek. Maar de gekken krijgen een paar maand later altijd weer gelijk. Elke inperking van vrijheden zijn voorspeld. Net als het corona paspoort en de uitsluiting van mensen.


Ik zie Hugo nog keihard zeggen dat er geen discriminatie mag zijn, dat niemand zich buitengesloten mag gaan voelen. Ondertussen zijn we een paar maand verder en het gaat steeds een stapje verder. Maar de uitsluiting op basis van een QR code is een feit. Straks mag je zonder deze qr code dus niet eens meer een frietje halen, want dat is horeca. En daar is het verplicht om deze te tonen. Wat een banen worden er geschapen, want wie heeft er personeel over die de hele tijd de check gaat doen?


Ik ben benieuwd welk gedeelte van de horeca zich hier in kan vinden. Persoonlijk vind ik dat we deze tenten maar beter kunnen overslaan. Dan werk je mee aan een tweedeling in de samenleving. In mijn ogen heb je dan geen bestaansrecht meer. In Frankrijk zitten de mensen op straat, tafeltje mee stoeltjes mee en iedereen neemt wat te eten mee en dan gezellig bij elkaar zijn. Het verlies in de horeca loopt alleen maar op. Ben benieuwd of de Nederlander en straks de Belg ook ballen heeft en zich durft te verzetten tegen deze grove inbreuk op de levens van iedereen. Want vergeet niet zes maand na de spuit is je qr code dus niet meer geldig en mag je eerst weer even spuiten voor verlenging.

De volgende voorspelling is dat er aan de QR code dus een CO2 buffetje gaat komen. Alles wat je gaat doen word geregistreerd en zal gevolgen hebben. Welkom in China 2.0

Ben benieuwd of ook deze voorspelling zal gaan uitkomen. Tot nu toe heeft de glazen wappie bol het steeds bij het juiste einde gehad.

Voor de liefhebbers hier een link voor jouw geluid. https://bit.ly/3Dcpmmi 

Comments

Popular posts from this blog

FVD

QR Paspoort

Corona maatregelen?