QR Paspoort

 Afgelopen weekend was het zover, het lang geleden aangekondigde QR Paspoort is een feit. Je hoort Hugo nog zeggen vaccineren word nooit verplicht ook niet indirect. Op dat moment weet je dat het juist wel zover gaat komen. De horeca, die groep die dus klap na klap te verwerken kreeg is nu dus de pispaal waar je zonder QR code niet meer naar binnen mag. Niet binnen zitten, plassen gewoon buiten blijven. Maar betalen dan mag dat wel gewoon binnen. Want dan koop je het "virus" af.

Iedereen kan hier iets mee

De eerste problemen waren er natuurlijk ook meteen. Storing in de QR app. Dus mensen die graag wat wilden drinken konden dat niet want geen geldige code niet naar binnen. Natuurlijk was er een hacker aan de gang. Want dat ding werkt zo goed dat het wel van buitenaf moest komen.

Dus wie niet test of spuit mag dus bepaalde activiteiten niet meer uitvoeren. Dat een politieke partij dan een vergelijking trekt met een bepaalde periode is dan niet zo heel vreemd. De volgende stap zal zijn gevaxt of genezen. Nu is getest de derde G maar we gaan straks naar de 2G's toe. Langzaam aan zal de band strakker worden.

En eindelijk de opstand in Den Haag. Monica gaf aan het niet meer te snappen en te willen. De grote leider van het demissionaire kabinet regelde dan ook snel even een ontslag. Geheel tegen de wet in, maar Mark geeft gewoon toe als het mij uitkomt dan negeer ik de wet. Om dan meteen alle ophef tegen te gaan,aar even bekend te maken dat hij bedreigd word en dat het zo erg is. Ja daar is hij goed in.

Langzaam aan is het bijna niet meer te ontkennen dat er steeds meer sprake is van dictatuur. Artikel 1 van de grondwet word aangemoedigd om te overtreden. 

Gelukkig zijn er nog ondernemers die liever rechtop dood gaan dan op hun knieën gaan, dat bleek maandag in Utrecht. Waku waku doet niet mee. Resultaat sluiting word afgedwongen. Maar de eigenaar kan zichzelf recht aankijken. Vele mensen zullen dit niet vergeten.

Nieuwe verkiezingen worden gemeden, de peilingen worden kunstmatig hoog gehouden, maar niemand met een beetje verstand kan meer naar eer en geweten stemmen. Dus als niemand stemt geen kabinet, maar zal er een dagelijkse leiding gevormd worden en zal het referendum terug komen. Power to the people

CADEAUTJE

Comments

Popular posts from this blog

FVD

Covid vaccin

Nederlandse politiek