Van Ranst vs Willem Engel


 We kennen het bijna allemaal nog wel van de lagere scholen. Er waren altijd een paar jochies die het populairste en het beste wilden zijn. Op Twitter is er al een tijdje een strijd aan de gang tussen twee jochies. Wie zelf op Twitter zit heeft er vast al het een en ander over meegekregen. Wie zijn ze en wat is het verschil tussen deze twee?

Eigenlijk zijn ze bijna gelijk. De een geeft les in virologie op de KU Leuven en de ander geeft normaal gesproken les in een dansschool. Beide claimen verstand te hebben van virussen en hebben er wat over geleerd. Nu valt er voor beiden even weinig les te geven en zijn ze elkaar aan het bevechten op Twitter en rechtbank.

Marc krijgt natuurlijk genoeg subsidies vanuit de Pharma industrie dus zitten zijn belangen daar en komen daaruit ook zijn inkomsten. De grootviroloog blijft maar zeggen dat hij het allemaal gratis doet, maar wie zo hard schreeuwt weet dat de centjes wel binnen komen. Helaas voor hem gaan er toch ook een paar filmpjes rond waarin er heel goed word uitgelegd hoe je het aanpakt om angst te creëren. Willem heeft een stichting waar donaties binnen komen en begrijpelijkerwijs liggen zijn belangen daar. Van huis uit heeft hij wel meegekregen hoe je bepaalde mensen kunt beïnvloeden en er geld aan kan verdienen. (papa had een bijzondere camping) De rechtbank is Willem niet vreemd en hieruit kan hij zijn factuur indienen bij de stichting. Het zal niet blijven bij een stukje grond in een warm land.

Toen heel Nederland en België thuis moesten blijven werken waren beide heren volop te zien op tv. Beiden waren hun eigen geloof aan het promoten. Ondertussen zijn beide heren in beide landen actief. Je hebt Van Ranst met zijn coronabeliebers en Willem met de zogenoemde wappies. Beide zijn het grote narcisten die bij een serieuze tegenvraag maar één antwoord hebben en dat is de block knop. Beide jochies zijn zo overtuigd van hun gelijk en zo onvolwassen dat commentaar niet gewenst is en ze daar ook niet mee om kunnen gaan. Beide heren krijgen van hun aanhang alleen maar lof en dit geslijm bezorgt beide jochies een stijve piemel, waar ze hun kick vandaan halen.

Op naar het volgende Twitter gevecht tussen beide

Comments

Popular posts from this blog

FVD

QR Paspoort

Corona maatregelen?