Rabobank

 We leven in een vreemde wereld, waar banken dus je persoonlijke keuzes kunnen wraken. Ben je niet gevaccineerd en post je teveel anti corona stukjes op je Social media dan wil de Rabobank je niet als klant. Ja de Rabobank, die bank die nog niet zolang geleden schuldig werd bevonden in de libor affaire. Die nergens een moraal in heeft en nu dus de WAPPIES wil weren. De bank die heel gender neutraal acteert en die graag prominent aanwezig is op sport evenementen zich profileert als de bank van het volk. Maar die achter de schermen niks sociaals heeft, maar vooral asociaal beleid voert. 

De mensen hun eigen mening word niet geaccepteerd, want we moeten allemaal in hetzelfde rijtje gaan staan en mooi volgen wat er ons word voorgekauwd. 

Volgens mij is het zo dat medisch en financieel gescheiden zouden moeten blijven. Nu zullen er meer banken zijn die dit willen en zo word er dus gewoon weer een stap gemaakt in de verdeling in de maatschappij. De apartheid word alleen maar groter 

De gevolgen zullen zichtbaar worden en veel mensen zullen hun rekening opzeggen en toch overstappen. Hoe kan je als bank jezelf kapot maken juist op zo een manier, want ieder mens met een klein beetje gevoel zal toch zeker hier helemaal niets mee te maken hebben? Of vergis ik mij zo en zijn de jaren 40 weer heel dicht bij?

Comments

Popular posts from this blog

FVD

QR Paspoort

Corona maatregelen?