QR code

 Ik kan me nog herinneren dat vorig jaar de WAPPIES het al hadden over toegangsbewijzen en dat iedere niet wappie zich daar lachend vanaf maakten. Dat was de grootste onzin die je maar kan bedenken en zou nooit gebeuren. Ook onze grote leiders hadden precies het zelfde. Een vaccinatie verplichting direct of indirect zou er niet komen. Sterker nog Hugo had het zelfs over dit punt dat er dan wettelijk voor gelegen zou worden. Nu had iedereen toen al kunnen weten dat Hugo bedoelde dat je er dan rekening mee kon houden dat het juist allemaal wel zou gebeuren. In Frankrijk is het al zover en ook Duitsland loopt voor. Nederland en België komen er aan. De medische apartheid is gewoon een feit. Medisch geheim is een mooie term maar telt niet meer. De nieuwe joden zijn gemaakt. Het begon met een ster en we weten allemaal hoe het geëindigd is. In Frankrijk zonder qr-code niet meer welkom in de grotere winkelcentra, theater, terras, restaurant enz.. Wat er helaas niet getoond wordt op de tv is in welke grote getale in de meeste landen de protesten losbarsten. Stakingen, demonstraties alles tegen deze manier van leven.

In Nederland en België is er weinig opstand. Toen er een avondklok kwam waren er een paar dagen wat relletjes, maar nu er dus medisch gediscrimineerd word laten de WAPPIES zich wegsteken op een grasveld en België wat vredelievende wandelingen. 

Als je dan kijkt naar de landen om ons heen waar echt zichtbaar wat gebeurd dat maakt toch meer impact dan bij ons. 

Het klimaat is het volgende pandemie probleem waar we mee te maken krijgen. Er worden ondertussen beslissingen genomen waardoor de qr-code een blijvertje zal zijn. In China word de temperatuur overal gemeten en is de qr-code direct je gevangenis. Want je reist te veel dus verbruik je teveel CO2, dan kan je geen stukje vlees halen. 

Laten we eerlijk zijn die qr-code kunnen we die niet heel wat beter bij Mark en Hugo op een plak steken waar geen daglicht komt? Ze hebben ons al genoeg genaaid, misschien tijd om het eens andersom te doen?

Comments

Popular posts from this blog

FVD

QR Paspoort

Corona maatregelen?