Covid_22

 Al meer dan anderhalf jaar leven we in het covid 19 tijdperk. Covid is natuurlijk zo 2019, dat het tijd word voor wat anders

Het begon allemaal met drie weken tanden bijten en dan was alles weer bij het normale. Die drie weken werden al snel drie maand en lockdowns waren noodzakelijk om de mensen nog angstiger te maken. Ondertussen heeft elk land zijn eigen regeltjes. Nederland geen maskers meer, België juist wel, Frankrijk en Duitsland lopen voorop en beperken tegenwoordig de mensen die het vrijwillige vaccin niet nemen. 

In België en Nederland komen er wat versoepelingen aan, maar pinokkio en de spuit pooier spelen elke keer het zelfde spelletje. Eerst  versoepelen en dan een weekje later trekken ze de keutel snel weer in, want het kan toch nog niet. De meest recente voorbeelden zijn toch de festivals die eerst wel mochten en uiteindelijk toch maar niet. Straks geen regels meer en meneer de prik pooier begint al weer te roepen dat het misschien toch allemaal te snel is. Dan weet je dat er straks maatregelen komen. We kennen hun vriend allemaal nog wel die voor de camera vrolijk zong, zeg mondkapje waar ga je heen? Die is niet net als Berend botje de weg kwijt maar komt er straks keihard weer in 

Want je gelooft het vast niet, maar er is alweer een nieuwe, nog veel besmettelijkere variant onderweg. #COVID_22. 

Toch knap dat ze dat weten, want het fantastische covid19 is nog niet eens geïsoleerd. Vele varianten zullen nog volgen en allemaal veel erger dan de vorige variant. Het kan niet anders zijn dan dat de wereld straks niet meer bestaat of beter gezegd er geen mens meer zal zijn. 

In België hebben ze nu een pandemie wet die in Nederland is volgens mij al verlopen of toch stilletjes weer verlengd wat niemand weet. De zogenaamde experts roepen dat het strenger moet en de mondkapjes definitief in de winter als accessoire bij het outfit hoort. 

Als je kijkt naar Frankrijk en Duitsland zie je dat we gewoon naar een dictatuur gaan. En wie dat niet ziet, dat zijn de mensen die voor spuit 3,4 enz.  Zullen gaan.

Comments

Popular posts from this blog

FVD

QR Paspoort

Corona maatregelen?