Covid19 bestaat door de MSM

 Als je de titel leest zullen veel mensen denken ja hoor daar heb je er weer een. Die is niet lekker in de bovenkamer. Een andere groep denkt ja helemaal gelijk.

Het is al bijna twee jaar hetzelfde liedje, zet radio, tv aan of kom online en je ontkomt er niet aan. Corona zal en moet voorbij komen. Eerst het aantal zieken en doden nu het aantal besmettingen en natuurlijk het zwaar gepromoot van een vaccin.

Dan denk je, duh zover kan ik ook nadenken maar waarom bestaat corona dan alleen nog maar door de mainstream media?

Het is nog niet zolang geleden dat corona heel even plaats moest maken voor heftige regenval. In Duitsland en Wallonië weten ze wat water kan doen. Auto's dreven door de straten huizen liepen onder water.

Hulpverlening komt zelfs nu nog langzaam op gang. Veel particulieren komen met initiatieven. Er zijn mensen die geen huis hebben geen dak boven hun hoofd, geen eten, geen electra, 

Maar er is een ding wat er in die gebieden niet is en dat is corona. Hulpverleners, slachtoffers allemaal lopen ze zonder mondmaskers, geen afstand, geen ontsmetting of andere waanzinnige maatregelen. De mensen knuffelen elkaar zoeken steun bij elkaar. Testen doen ze niet aan, want er zijn dingen die belangrijker zijn. En er is geen grote uitbraak van wat de media een zo gevreesd virus maakt.

Dus dan kom ik weer terug op de titel. Als mensen niet testen en geen aandacht hebben voor de media dan is er gewoon geen corona. Dus de media houd het heel netjes in stand. En dat lieve mensen is nu gezond verstand gebruiken. Als we stoppen met testen en stoppen met de media te lezen, te luisteren of te kijken, dan zijn we klaar met deze hoax


Comments

Popular posts from this blog

FVD

QR Paspoort

Corona maatregelen?