Covid vaccin

 Iedereen heeft er ondertussen van gehoord. Veel hebben er zelfs al een dubbele spuit van gekregen het covid vaccin. Nog nooit was er een grotere spleiting in de maatschappij te zien. De groep die voor is en tegen. Mensen zonder worden door een grote groep gezien als ketters en die moet je niet in je omgeving willen hebben. Want door die mensen blijft het virus onder ons.

Gelukkig voor de ketters is er een ommekeer zichtbaar, want steeds vaker blijkt dat mensen die volledig gevaccineerd zijn, dus wel ziek worden en net zoveel virus verspreiden dan wie niet ingespoten is 

Er is dan ook een grote groep mensen die zeggen twee is alles wat ik doe. Want het blijkt niet te werken. Berouw komt na de zonde zeg ik dan maar. 

Uiteindelijk moet iedereen zelf weten wat hij of zij doet. Maar laten we wel ons gezonde verstand gebruiken mensen uitsluiten op basis van een niet werkende spuitje gaat natuurlijk veel te ver.

Vanmorgen was de Belgische viroloog Van Gucht goed op dreef.in het laatste nieuws zei hij het volgende; we hebben nooit verwacht dat het vaccin de besmettingen zou tegen houden, maar om symptomatische infecties het hoofd te bieden. Dit is natuurlijk een schrikbarende opmerking want hierdoor kan een groot gedeelte van de argumenten die in de vaccinatie campagne gebruikt word meteen aan de kant schuiven. Vaccins zijn er dus niet om besmettingen tegen te houden. Waarom hebben niet risico groepen en jongeren zich dan moeten laten inenten? Waarom moeten jongeren zich dan alsnog laten inspuiten? De leus van je doet het voor een ander is dus complete onzin (wat het altijd al was) je doet het om jezelf te beschermen. De verplichte pril voor de zorg is dus ook gewoon onzin, want besmettelijk zijn ze toch. Gevaccineerde mensen die met hun app gewoon overal naar binnen kunnen besmetten de boel. (Je kon besmet gewoon met een groen vinkje op vakantie want twee spuitjes) Het was allemaal al ongeloofwaardig, maar beetje bij beetje word daar steeds meer zichtbaar van.

Zelfs op MAIN STREAM MEDIA beginnen er voorzichtig kritische vragen te komen. Het kan dus nog steeds fout gaan was zo een vraag, waar ja het antwoord op was. Jort Kelder die openlijk toe gaf dat de WAPPIES gelijk hadden. Veel opstand is er in Nederland en België nog niet, maar het kan toch zeker niet uitblijven? 

Comments

Popular posts from this blog

FVD

QR Paspoort

Corona maatregelen?